Është munduar që gjithmonë ta stopoj vetën dhe të mos ekspozohet më shumë se c’duhej.

E krejt kjo për shkak të nënës së saj, ku këngëtarja Leonora Jakupi, shpesh në intervista kishte thënë se nëna e saj nuk e lejon të zvishet shumë në skenën muzikore.

Por sic duket Leonora kohëve të fundit duket se nuk po e dëgjon shumë nënën e saj.

Së fundi ajo kishte veshur një fustan mjaftë të hapur ku rrezikonte të shfaqte më shumë se c’duhej.

Shiko foton:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here