Kur bëhet fjalë për videoklipet, duke u përpjekur të jenë sa më origjinalë, yjet janë gati të bëjnë gjithçka.

Këngëtarja Maeta guxoi t’i lejonte gjarpinjtë të zvarriteshin mbi të në videon muzikore. Por, gjërat shkuan keq.Në pjesën ku 21-vjeçarja shfaqet e shtrirë në dysheme duke buzëqeshur, ajo i lejoi gjarpinjtë të zvarriteshin mbi të dhe më pas njëri prej tyre i kafshoi mjekrën.

Në bazë të reagimit të saj, ishte e qartë se kafshimi ishte mjaft i pakëndshëm, por për fat të mirë – jo helmues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here