E verteta dhemb!

Raporti i Freedom House, u stis nga argatet e qeverise se sotme. Po thuaj te gjithe keta emra ne dokument dhe qe kan dhene impute per raportin ne fjale, kane perfituar ne poste politike nga qeveria sotme.Sa eshte e besueshme, korrekte dhe objektive ajo qe thuhet aty, tashme nuk do koment.Pse nuk po analizohet e ti jepet hapesire Raportit te Departamentit Amerikan te Shtetit?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here