Home Kryesore Biden endet si i hutuar në skenë pasi përfundoi fjalimin e tij...

Biden endet si i hutuar në skenë pasi përfundoi fjalimin e tij në Konferencën e Fondit Global (Video)

Derisa pasuan duartrokitjet, Biden pas fjalimit endej dhe ndaloi befas dhe po shikonte përreth me një pamje konfuzioni në fytyrën e tij.

E gjitha kjo ndodhi të mërkurën në mbrëmje. Siç raportohet, ai më pas dukej se i pyeti njerëzit atu se si të dilte nga skena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here