Thursday, September 29, 2022
Home Lajme Burri saudit thotë se është martuar 53 herë

Burri saudit thotë se është martuar 53 herë

0

I emëruar si “poligamisti i shekullit”, 63-vjeçari tha se ai tani është i martuar me një grua dhe nuk ka në plan të martohet përsëri, transmeton Telegrafi.

“Kur u martova për herë të parë, nuk kisha në plan të martohesha me më shumë se një grua, sepse ndihesha rehat dhe kisha fëmijë”, kujton ai. “Por pas një kohe, problemet ndodhën dhe vendosa të martohesha përsëri kur isha 23 vjeç dhe e njoftova gruan time për vendimin tim”, shtoi burri i njohur si Abu Abdullah.

Ai tha se më vonë shpërtheu një problem midis gruas së tij të parë dhe të dytë, duke e shtyrë atë të rimartohej për herë të tretë dhe të katërt. Abu Abdullah tha se më vonë u divorcua nga gruaja e parë, e dytë dhe e tretë.

Ai argumentoi se arsyeja për martesat e tij të shumta ishte kërkimi i tij për një grua që mund ta bënte të lumtur, duke thënë se ai përpiqej të ishte i drejtë me të gjitha gratë e tij.

“Unë u martova me 53 gra për periudha të gjata. E para ishte kur unë isha 20 vjeç dhe ajo ishte gjashtë vjet më e madhe se unë”, tha ai.

Sipas tij, martesa e tij më e shkurtër ishte për një natë. “Çdo burrë në botë dëshiron të ketë një grua dhe të mbetet me të përgjithmonë… Stabiliteti nuk mund të gjendet me një grua të re, por me një të moshuar”, shtoi ai.

“Shumica e martesave të mia ishin me gra saudite”. Abu Abdullah tha se ai ishte martuar edhe me gra të huaja gjatë udhëtimeve të tij të biznesit jashtë shtetit. “Kam qëndruar tre deri në katër muaj. Kështu që u martova për të mbrojtur veten nga vesi”, tha ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here