Klientët e një restoranti mbetën të shokuar pasi panë një çift duke kryer marrëdhënie mbi shkëmbin përballë.

Dyshja u pa vetëm disa metra larg nga mjedisi i populluar bregdetar pasditen e djeshmePamjet e marra nga restoranti Hooked on the Rocks tregojnë çiftin krejtësisht të zhveshur dhe duke kryer marrëdhënie sikur askush të mos ekzistonte

Ngjarja tronditëse ndodhi në mes të ditës pas orës 13:00, ku lanë gojëhapur të gjithë ata që përpiqeshin të shijonin drekën e tyre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here