Valdin Sahiti realizoi një super sfilatë, ku aty morën pjesë shumë figura publike, por ato që po diskutohen ende janë Bora Zemani dhe Elvana Gjata.

Paraqitjet e tyre ishin mbresëlënëse, nuk pati asnjë kritikë për to, pasi ishin kuruara deri në detajin e fundit. Por cila është dukur më bukur, Bora apo Elvana?.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here