Daut Haradinaj tregon se kë mbështet mes Bekim Jasharit e Sami Lushtakut

Kandidati i AAK-së për Prishtinën, Daut Haradinaj ka folur rreth prioriteteve të tij për Prishtinën.

I pyetur nga gazetari Gashi edhe për qeverisjen lokale dhe si qëndon AAK-ja në Skënderaj, Haradinaj, tha se nuk janë shumë mirë në këtë qytet. Haradinaj në pyetjen se cilin mbështet në këtë komunë mes Bekim Jasharit dhe Sami Lushtakut, ai u përgjigj kështu.

“Unë personalisht mendoj që duhet të mbështetet Bekim Jashari dhe nuk e vendosi në asnjë moment në peshore kontributin e madh që ka dhënë familja Jashari dhe Bekim Jashari pa ia mohu punën dhe meritat Sami Lushtakut” deklaroi ai në Blic Intervieë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *