Durim Limaj, djali i kryetarit të Nisma-s Socialdemokrat Fatmir Limaj, ka reaguar pas zhvillimeve të mbrëmshme në veriun e vendit.

Ai tha se sa herë që Kosova ka nevojë, ai dhe babai i tij do të jenë të gatshëm ta japin jetën. “Sa herë ka nevojë ky vend, gjithmonë të gatshëm për të dhënë jetën për të, gjeneratë pas gjenerate”- tha ai. Kujtojmë se babai i tij Fatmir Limaj, ka qenë epror i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

http://www.facebook.com/durim.fzlimaj/posts/1108523740019982

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here