“Do ta vras”: I mituri nga Prizreni paralajmëron se do të vrasë dikë, arrestohet

Një person i mitur në Prizren është arrestuar dje pasi, i njëjti kishte paralajmëruar se do të vrasë dikë.

Policia e ka arrestuar dhe me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje. Prizren 30.04.2021-14:00. Raportohet se i dyshuari i mitur mashkull kosovar ka deklaruar se do ta vras një person. Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *