Një 24-vjeçar ka vendosur që të ndajë me ndjekësit zhgënjimin që ka përjetuar, nga vajza që ai mendonte se ishte “e pafajshme” dhe mjaft e veçantë.

Duke preferuar që të mbetet anonim, ai ka treguar se si vajza me të cilën doli vetëm dy herë në kafe, e çoi për hotel herën tjetër dhe këtu nis gjithçka…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here