“Dorëzohet Kurti”: Goran Rakiqi nga Lista Srpskas propozohet ministër

I nominuari për kryeministër Albin Kurti, ka prezantuar para deputetëve të Kuvendit të Kosovës, kabinetin e tij qeveritar.

Qeveria Kurti 2 pritet t’i ketë 15 ministri, tre zëvendëskryeministra, raporton Periskopi.

Ndërkohë, Kurti pjesë qeverisë së tij do ta ketë për ministër edhe kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiqin.

Kurti e ka propozuar Goran Rakiqin ministër për Komunitete dhe Kthim.Qeveria Kurti pritet të votohet në Kuvend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *