Çeçenët e dërguar dje nga Putin për të kryer krime makabre në Ukrainë, po del se janë dorëzuar nga ajo çfarë panë atje dhe nga përgatitja e Ukrainës, transmeton Gazeta Metro.


Në një reagim të kryetarit të Republikës Çeçene, u tha se ukrainasit janë të armatosur deri në dhëmbë, dhe se kështu është e vështirë pa pasur ndonjë operacion të madh, që Rusia të dalë fituese.

Tutje ai kërkoi më shumë forcë nga presidenti rus, Vladimir Putin, duke kërkuar që të nisin operacione të reja.

‘’ I kërkoj udhëheqjes së vendit, Komandantit Suprem të Forcave të Armatosura Ruse, Vladimir Putin, që t’u japë të gjitha forcave speciale urdhrin e duhur në mënyrë që të mbarojnë me nazistët dhe, natyrisht, me terroristët që vranë gratë tona, të moshuarit. , dhe fëmijët në Republikën çeçene’’, thuhet në reagimin skandaloz të Kadyrov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here