Ushtria e Kosovës tash për tash është e furnizuar vetëm me amratim personal, dhe disa s naj perë.

Ushtrisë së Kosovës i duhen topa të gjitha kalibrave, minahedhës të gjitha kalibrave, armë për mbrojtje kundërajrore, dhe me mjete të komunikimit dhe pajisje personale të ushtarëve shumë të shtrejta kushtueshme”, thotë Kadri Kastrati, ish-Komandant i FSK-së.

Megjithëkëtë destinacioni i 100 milionëve nuk do të dihet tërësisht nga publiku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here