Major Ilir Beqiri dhe Major Dedë Hiseni, kanë përfunduar me rezultate të shkëlqyera Kursin e Oficerit Komando-Shtabor në Shkollën e Komandës dhe Shtabit të Përgjithshëm (CGSS) në SHBA.

Qëllimi i kursit është të aftësoj oficerë kompetent dhe fleksibil, të gatshëm për të realizuar me kompetencë të plotë detyrat dhe përgjegjësitë komanduese dhe ato të oficerit shtabor.

Mirënjohje për rezultatet e oficerëve tanë dhe prezantimit dinjitoz krahas kolegëve amerikanë dhe kolegëve nga vende të ndryshme të Botës.Falënderim i përhershëm për ushtrinë amerikane për mundësitë e ofruara që të ngrisim kuadrot profesionale sipas standardeve më të avancuara akademike e profesionale.


Vazhdojmë drejtë sukseseve të radhës!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here