Fadil Krasniqi, bashkëvendasi i Jakup Krasniqit nga Negroci i Drenasit, ka bërë një rrugë të gjatë nga Stuttgarti deri në Hagë për ta takuar atë dhe çlirimtarët tjerë që po mbahën në paraburgim.

“Do të fitojmë edhe kundër kësaj padrejtësie ndërkomëtare” – më thanë të bindur të gjithë, ka shkruar Fadili në Facebook, transmeton DrenicaOnline.

Ai tha se viziten më madhshtore e bëri vajza e vogël e Kadri Veselit e cila e recitoi një poezi kushtuar Baces Jakup: Baca Jakup të dua me zemer se Lira ka emër, – tha ajo!

/DrenicaOnline/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here