Enca Haxhia në pushime, si gjithmonë nxjerrë gjoksin

Kosova po përballet me borë dhe të ftohtë në orët e fundit. Hall krejt tjetër ka Enca Haxhia. Këngëtarja shqiptare ndodhet në një vend të ngrohtë ku temperaturat janë të larta. Nga atje, Enca si zakonisht ka nxjerrë gjoksin në pah. Kësaj radhe gjoksi i saj duket më i varur, por vazhdon të jetë me numra të mëdhenj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here