Forca e Sigurisë së Kosovës fiton vendin e tretë në garën e cila eshte ndërkombëtare “Best Squad Competition” në Slloveni dhe po kalon
Edhe kësaj radhe ushtarakët nga Kosova , dëshmuan  që  janë  të përgatitur, të aftë dhe të gatshëm ti dalin ballë çdo sfide, për dhe përgatitjen, profesionalizmin, përkushtimin dhe shpirtin ekipor skuadra e Forcës së Sigurisë së Kosovës nga Regjimenti i Dytë i Këmbësorisë (R2K), fituan vendin e tretë.

Gjatë garës ushtaraket u sfiduan me një serë aktivitetesh si kalimi i poligonit me pengesa, furnizimi në fushëbetejë, kalimi i pengesave në ujë, detyra taktike dhe aktivitete tjera që sfiduan udhëheqjen, përgatitjen, gatishmërinë dhe shpirtin ushtarak individual dhe ekipor.Gara u realizua nga 4 deri me 6 maj, 2022 në Slloveni dhe morën pjesë gjithsej pesëmbëdhjetë skuadra. Nga të cilat katër ishin të vendeve partnere si SHBA, Kroaci, Çeki dhe Kosova, kurse njëmbëdhjetë skuadra tjera ishin nga ushtria Sllovene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here