Komanda e Logjistikës e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka realizuar garën tradicionale “Forca 2022”.

Kjo garë e cila i paraprinë garës së “Ushtarit më të mirë” në FSK, njoftonGaruesit u sfiduan në disa disiplina: çmontimi dhe montimi i armës M4, tërheqja e litarit, gjuajtja e granatës, gara e forcës dhe grup aktivitetesh.

Realizimi i garave të tilla në FSK ngrit nivelin e gatishmërisë, shkathtësitë ushtarake dhe është promovim i shpirtit luftarak dhe garues ndërmjet ushtarëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here