Shkruan: Reshat Sahitaj

Sot të gjithë postojnë për UKSHIN HOTINA e kanë dashur apo paraqitën sikur e kanë dashur?! Unë po e postoj një dokument nga PARLAMENTI EUROPIAN që ju kurrë nuk e keni parë. Më 1990 , unë këkrova nga eurodeputeti Jaak Vandenmelebroucke që UKSHIN HOTI & ADEM Demaçin dhe Ibrahim Rugovën t’i ftonim në PARLAMENT EUROPIAN NË TAKIM ME KR E P.EVROPIAN BUJAR BUKOSHI NUK IA KISHTE TREGUAR FTESËN. JA FTESA KOPJUAR NGA ORIGJINALI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here