Gjenerali Amerikan tash më në pension David Bellavia, gjatë ceremonies së pranimit të medaljes së nderit si veteran në Irak, e dha një mesazh të fuqishëm për Rusinë, Kinën, Iranin, Koren e Veriut, ISIS-in e Al-Kaiden.

Ky është mes][azhi gjeneralit Bellavia drejtaur këtyre shteteve e grupeve:“Irani, Rusia, Kina, Koreja e Veriut, I S I S, Al-K aida. Ata mund ta dëgjojnë këtë që po ua thëm tani. Ushtria jonë nuk hyn në luftë për një emision kabllor të lajmeve gabfest.

Nuk na intereson se si ju dukeni. Nuk na intereson edhe për kë keni votuar, kë adhuroni, çfarë adhuroni, kë doni. Nuk ka rëndësi nëse babai juaj ju la miliona kur vd[iq ose nëse e dinit se kush ishte babai juaj.

Ne jemi ndërtuar si një mak]inë me pjesë lëvizëse vd]ekjeprurëse, e që do të ishte menquri t’a shmangnit nëse e dini se çfarë është e mirë për ju. Ne nuk do të fri][kësohemi e as shantazhohemi. Ne kurrë nuk do të dorzohmi. Ne kemi parë lu[ftën.Ne nuk e duam lu[ftën. Por nëse doni luf[të me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka një gjë që mund t’ju garantoj, kërkoni vetëm ndihmën e zotit: “ngase dikush tjetër do të ua rris djemtë dhe vajzat e tuaja”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here