Instagram sjell edhe një veçori

Ato gjenerohen automatikisht ndërsa përdoruesi flet. Mjeti, i cili është në fazën e testimit, është i disponueshëm vetëm për disa llogari. Instagram po teston transkriptime automatike të tekstit në storie. Ky është një tipar i ri i hyrjes që lejon gjenerimin e titrave ndërsa përdoruesi regjistron përmbajtjen. Për të shtuar transkriptimet, përdoruesi duhet të hyjë […]

Ato gjenerohen automatikisht ndërsa përdoruesi flet. Mjeti, i cili është në fazën e testimit, është i disponueshëm vetëm për disa llogari. Instagram po teston transkriptime automatike të tekstit në storie. Ky është një tipar i ri i hyrjes që lejon gjenerimin e titrave ndërsa përdoruesi regjistron përmbajtjen.

Për të shtuar transkriptimet, përdoruesi duhet të hyjë në storie, të regjistrojë dhe shtoj një afishe që mban emrin “Titull” e cila është “me titra” në anglisht. Për momentin është një mjet prove që është i disponueshëm vetëm për disa përdorues.

Gazetari Matt Navarra tregoi se si funksionon ky sistem i ri përmes llogarisë së tij në Twitter ku ngarkoi një video.

Aty mund ta shihni duke përfshirë ngjitësen e re dhe teksti gjenerohet në kohë reale. Është e mundur të personalizoni pamjen e ngjitëses së transkriptimit, për të modifikuar madhësinë dhe ngjyrën e përmbajtjes, si dhe pozicionin dhe aspektet e tjera. Për momentin nuk u konfirmua kur ky mjet, i cili është në fazën e testimit, do të arrijë tek pjesa tjetër e përdoruesve të rrjetit social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *