Gjykata e Apelit në Gjykatën Speciale ka refuzuar ankesën e mbrojtjes së sh-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Kësisoj, Krasniqi do të të mbetet në paraburgim.

Kështu është bërë e ditur në një dokument të publikuar nga Specialja.

Paneli i Apelit nuk ka evidentuar se në shkallën e parë ka pasur ndonjë ankesë.

Në vendimin për mbajtjen në paraburgim, thuhet se Krasniqi ka rrezik të arratiset, të ndikojë në dëshmitarë dhe në procedurë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here