Janjiq deklaroi se p rocesi i formimit të Ushtrisë së Kosovës eshte pun e kryer ajo ka ndodh as Serbia, Rusia dhe Kina, dhe se ky p roces mund ta ndalin.

Në deklaratën për agjencinë Beta, Janjiq tha se pret që vetëm Rusia në seancën tjetër të Këshillit të Sigurimit të OKB-së do të lidhë me ushtrisë së Kosovës dhe largimin e UNMIK-ut si një a kt  i pa kthytë njëanshëm të Perëndimit, i cili do të jetë “maksimumi i dhe garnci mosmarrëveshjes diplomatike”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here