Kjo zonjë është nëna e Kaltrina Mikushnices

Kaltrina Mikushnica merrë më shumë vëmendje me postime në Instagram, sesa me emisionet që bënë në televizion.

Projekti i saj në “RTK” nuk ka arritur të bëhet aq popullor sa ç’pretendohej, por kjo duket se nuk i bënë përshtypje vushtriases.

Kaltrina e ka një platformë prezantimi, ekspozimi e përfitimi, e që është Instagram, ku edhe reklamon produkte, firma e biznese të ndryshme.

Ndërkohë, në Instagram, Kaltrina sjell edhe mjaftë foto nga jeta private dhe përditshmëria.

Kaltrina e ka një platformë prezantimi, ekspozimi e përfitimi, e që është Instagram, ku edhe reklamon produkte, firma e biznese të ndryshme.

Ndërkohë, në Instagram, Kaltrina sjell edhe mjaftë foto nga jeta private dhe përditshmëria.

Prezantuesja na ka njoftuar edhe me nënën e saj. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *