Cesare Marinelli ka bërë të ditur se f0rcat e KFOR-it nuk do të t ërhiqen nga Kosova.Kreu i Zyrës NdërIidhëse të NA TO-s në Serbi, Cesare Marinelli ka bërë të ditur se f0rcat e KFOR-it nuk do të të rhiqen

Ai ka theksuar se numri i tyre nuk do të zbritet kurse u shpreh se tr ans fo rmimi i F0rcave të Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri dhe të  Kosovës është “çështje shumë e vështirë politike”, përcjell lajmi.net.

Marinelli, i cili është duke us htruar fun ksi onin në tri vitet e fundit, gjatë intervistës së tij me Zërin e Amerikës, përsëriti qëndrimin   te sekretarit të përgjithshëm të Aleancës, Jens Stoltenberg, duke then theksuar se edhe ai f uqishëm beson se K FOR-i është shumë i shum vlerësuar, njësoj sikurse roli i mis1onit në Kosovë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here