Faqja e kryeministrit Albin Kurti deri më 2017-ën duket se nuk është hapur me ambicie të mëdha, për t’u mirëmbajtur më vonë si faqe për të parin për ekzekutivit.

Krejt në fillim, faqja e kryeministrit aktual titullohej “Krejt Kosova me Albin Kurtin”, emër ky i cili u ndryshua më 2017-ën, në kohën kur veçse Lëvizja Vetëvendosje po pësonte ngritje në përqindje përgjatë zgjedhjeve parlamentare.

Duket se emri i faqes ka ndryshuar vetëm një ditë prej se ishte hapur, duke marrë vetëm emrin e kryetarit të VV-së nga “Krejt Kosova me Albin Kurtin”.

Faqja e kryeministrit është përdorur për komunikim zyrtar lidhur me takimet dhe aktivitetet e tjera politike, si dhe për thirrje për votim përgjatë kohës së fushatave elektorale në zgjedhjet parlamentare e lokale.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here