Aktivisti i Vetëvendosjes, Dardan Krasniqi, i cili njëkohësisht është edhe kunati i Ministres Albulena Haxhiu dhe ish ushtar i UÇK-së, ka dhënë një mendim për situatën e fundit; rreth UÇK-së e Gjykatës Speciale. Ai kishte një mendim pozitiv për krerët e UÇK-së dhe një mendim i cili bashkon dhe jo përçan.

“mua më vjen kërrdi kur shoh bashkëaktivistë të mi tu e sha familjen Haradinaj, beso tmerrohem. Për atë kemi dështuar si shoqëri me nxjerr vlera në këtë vend. Mua kjo më dhemb. Çuditna kur njerëzit e shajnë Hashim Thaçin e Kadri Veselin, Jakup Krasniqin e Rexhep Selimin pse mbahen në Hagë dhe thojnë mos u kthefshin kurrë, jo more zotëri, është çoroditje qytetare, s’je me mu – je armiku jem. Për mua sa të jetë, jeta – jetë, kategoria e UÇK-së e këtyre komandantëve për mu janë të shenjtë, unë çuditna kur dalin njerëzit folin për Hashim Thaçin thojnë s’ka luftu, po ku e njef t’i more zotëri. Dhe në fund të fundit ai e ka përfaqësuar një institucion tjetër brenda UÇK-së, për të cilën ti a dashte me pa në front a? A ja bajmë pyetje vetes me thanë pse ne dështuam me ju bashkangjitë luftës së UÇK-së…!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here