Lola Haradinaj vjen me poza provokuese: Mirëserdhët në kopshtin tim

Është e premte dhe Lola Haradinaj është përgatitur për vikend.

Gruaja e komandantit të UÇK-së, Daut Haradinaj, Lola Haradinaj ka treguar asetet e saj në foton e fundit derisa ka treguar fundshpinën.
“Mirëserdhët në kopshtin tim”, ka shkruar Lola. Lola është e njohur për fotot e saj provokative që bën në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *