Nuredin Lushtaku, ish-deputet i Kuvendit të Kosovës, të dielën ka pretenduar se “polici Enver Smakiqi pa as një arsye ka gjuajtur në drejtim të kolegut të tij”, të dielën – pas mesnate.

Ka shtuar se versioni i tij “do të dëshmohet”, teksa ka akuzuar policin e plagosur se “synim e ka pasur” vëllain e tij, Faton Lushtakun – pos tij, thotë se “të gjithë ishin në rrezik nga agresiviteti i policit”, të cilin e akuzon.

Ish nënkryetari i Skenderajt ka thënë se “eksponentë të ndryshëm ia kanë bërë gjykimin menjëherë gjatë ditës”, duke pretenduar se “e vërteta është ndryshe”.

“Më vjen keq për gjithë çfarë ka ndodhur mbrëmë, në përfshirjen në një inicident krejtësisht të panevojshëm, ku pasoja kanë mundur të jenë edhe me të mëdha për faktin e veprime abnoramle dhe agresive të policit Enver Smakiqi. Polici Smakiqi pa asnjë arsye ka përdorur armën mbrëmë dhe ka plagosur kolegun e tij, derisa qëllim cak kishte vëllaun tim Faton Lushtaku”, thotë ai për Gazetën Blic.

I ka mohuar të gjitha akuzat që e përfshijnë në përdorimin e armës. Thotë se armë s’ka pasur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here