Sot është shënuar një datë e veçantë në kalendar pasi dita, muaji dhe viti përfshijnë numrin dy dhe zero (22.02.2022).

E pikërisht në këtë datë të veçantë i dha fund beqarisë djali i këngëtares së njohur, Gili dhe kompozitorit të njohur Ilir Berani.

Këtë e ka bërë të ditur vetë këngëtarja dhe kompozitori. Këngëtarja dhe kompozitori kaë postuar një foto të çiftit ku iu kanë uruar lumturi dhe fat në jetë. Çifti dashurinë e tyre e kanë kurorëzuar në Maldive. Në fotot e postuara përgjigje ka kthyer nusja e tyre Herolina ku i ka shkruar këngëtares: Të duam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here