Lëvizja Vetëvendosje, përfshirë edhe kryeministrin Kurti si dhe disa ministra e deputetë, kanë organizuar sot një takim në Prishtinë me mërgimtarët.

Në mesin e shumë të pranishmëve, ishte edhe një adhurues i flaktë i kryeministrit Kurti. Në tubimin e VV-së, u shfaq edhe mërgimtari që ka tatuazh në dorë fytyrën e Kurtit, të shoqëruar me një thënie të tij.

“Unë kurrë nuk mbijetoj. Unë jetoj fuqishëm”, është thënia e Kurtit të cilën ky mërgimtar me shumë krenari duket se e shfaq në dorën e tij në foton që ka publikuar Vetëvendosje në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here