Merr fund romanca e Teas dhe Beartit, kjo gjë tregon shumë

Tea dhe Bearti ditë më parë treguan se nuk po iu shkojnë punët aq mirë kur nisën publikisht thumbat ndaj njëri-tjetrit.

Dyshja që po shijonte pushimet në Stamboll duket se tashmë i kanë ndarë rrugët pasi që kanë vendosur që njëri-tjetrin ta fshijnë edhe nga rrjetet sociale. Pas kthimeve nga Turqia, Tea është duke qëndruar ende në Kosovë, por, që nuk dihet se pse ka vendosur ta heqë nga rrjetet sociale Beartin. Kjo mund të jetë vetëm një lojë e çiftit, siç ka ndodhur jo rrallë herë në botën e showbizit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *