Arsimtari i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, Zymber Hasani ka treguar se si e ka marrë nofkën “Gjarpri”, Thaçi.

Ai ka thënë se kjo nofkë iu vendos pas një veprimi të tij në shkollë. Sipas tij, ai në orën e biologjisë, për dallim nga të gjithë nxënësit e tjerë, kishte pasur guxim ta kapte gjarprin me dorë.

“Ne e kemi pasur profesorin e biologjisë, ai e mbante gjarprin në kabinet. Dhe, atë ditë që kishte të shpjegonte për gjarprin, e kishte nxjerrë atë dhe e ka vendosur mbi tavolinë e u thotë nxënësve “A guxon kush me e kap gjarprin me dorë?”. Askush nuk ka guxu, ai ia ka ngjitë gjarprit e ka kap me dorë”, tha Zymber Hasani në Kojshia Show. Poashtu, për shkak të kalimit të kufirit, mbi 30herë ishte një nga arsyet e vendosjes së kësaj nofke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here