Miloti e Belkizi shfaqen të lumtur pranë djemve.

Milot Rashica dhe Belkiz Kera shfaqin lumturinë që kanë si prindër.

Duke qenë tejet të përkushtuar pranë tyre, në çdo kohë ndajnë momente lumturie me djemtë, shkruan Kosovarja.

Sidomos, në këtë imazh të fundit dyshja së bashku me fëmijët duken të mrekullueshëm si familje.

Për më shumë, shikojeni imazhin në vijim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here