Ministri i Mbrojtjes së Ukrainës, Oleksiy Reznikov i ka bërë thirrje popullit që të kapin armët në luftën kundër Rusisë.

Ai tha se i madh e i vogël duhet të ndihmojnë shtetin e tyre në luftën kundër Rusisë.“I bëj thirrje popullit që të regjistrohet në njësinë e mbrojtjes territoriale të vendit.

Mjafton të keni një pasaportë ukrainase për të marrë armën dhe për tu regjistruar për luftë. Armiku po sulmon, por ushtria jonë është e pathyeshme”, deklaroi ai.

Ai tha se do të fillojnë të shpërndajnë armë të vogla për të gjithë veteranët, vullnetarët e gatshme e të aftë për të mbajtur armë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here