Në të gjitha sondazhet, Demokratët për Drenasin janë të parët

Duke pas parasysh se tani jemi në fushaten zgjedhore, dhe është normale të kemi sondazhe për subjektet politike të cilat me një formë matin tereni se si gjinden. Edhe në komunën e Drenasit është bër një gjë e till dhe subjekti Demokratë për Drenasin në krye me kryetarin në ardhje z.Driton Ajazi është dal i pari në komunën e Drenasit..

Pra qytetarët e Drenasit e duan ndryshimin dhe atë do ta vulosin me 17Tetorë në ora 20:00 ku dhe do të publikojmë rezultatet e terenit! Ky sondazh është bërë :”Në të gjitha sondazhet, Demokratët për Drenasin, të parët, urime Drenas! Ndryshimi po vjen, e ditë të mira po vijnë për Drenasin! Na priftë e mbara së bashku me ju qytetar të nderuar të Drenasit, së bashku ia dalim!

Faleminderit për përkrahjen e pa kontestuar që po na e jepni, kur sovrani vendos askush s’mund ta ndalë, edhe një herë faleminderit! Është realizuar një sondazh nga Rrjeti Rinor në Drenas, ku janë pyetur qytetaret së për cilin kandidat do të votoni nëse do të mbahen zgjedhjet këtë të diele. Sondazhi është mbajtur në qytet dhe në të gjitha fshatrat e Drenasit, ku janë pyetur 974 respodent. Renditja e kandidatëve ka qen në bazë të Alfabetit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *