Blerta Berisha, met vërtet një vajzë e mrekullueshme,pasioni i saj që kur ishte adoleshente dhe që vazhdon të jet por tashmë i kthyer në punë është ai i modelizmit.

Blerta ka marrë pjesë në sfilata të ndryshme bukurie të organizuara në vende të ndryshme të Kosovēs,ajo poashtu është një blogere e jashtëzakonshme në rrjetin social instagram,ku reklamon veshje dhe produkte të ndryshme.

Kërkesat në drejtim të saj për të marrë pjesë në evenimente të ndryshme bukurie dhe për të qenë në kalendare të ndryshme dhe figura reklamuese për biznese të ndryshme është ket vërtet në rritje e sipër.

Përveç modelizmit ajo ka oferta të ndryshme edhe për të marrë pjesë si aktore ne seriale dhe filma të ndryshme në Kosovë.

Mirëpo Blerta ende nuk ka vendosur se ku do jetë fokusimi i saj të ardhmen,ngelet të shihet se me çka dot vendos të merret ajo.

Blertës i urojmë shëndet dhe plane të realizuara.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here