Valmir Shkreta një futbollist met vërtet i shkëlqyer dhe me një talent të jashtzakonshëm nga Hani Elezit.

Ai momentalisht luan për grupmoshat e U17 të FC Sharrit,një grup met vërtet i mrekullueshëm futbollistësh me një trajner punëtor dhe ambicioz si Muhabi Bushi.

Vlenë të cekët se një mbështetje për Valmirin ka qenë gjatë gjithë kohës edhe prindi i tij Alaudin Shkreta,i cili njihet si nje afarist i zoti dhe goxha human.

Valmirit i urojmë suksese në karrierën e tij futbollistike,urojmë që ta shohim një ditë jë klube më të mëdha të botës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here