Ka përfunduar edhe rundi i katër ndërmjet Florian Marku dhe bokserit birtanik, Chris Jenkins.

Marku e ka fituar këtë takim në rundin e katër pasi godit kundërshtarin e tij fuqishëm dhe ia humbi ndjenjat. Kujtojmë se Marku me këtë fitore mbron titujt e tij.
https://twitter.com/28thaqi/status/1510362929610346501?s=21&t=2PORz8Gfb8sjiTlMLM_cnQ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here