Blogeri shqiptar, Olti Curri ka marrë gjithë vëmendjen me deklaratën e fundit.

I ftuar në emisionin “Mirage”, Curri u detyrua të bënte zgjedhjen e tij për fytyrat e ndryshme publike.Në mes Albin Kurtin dhe zgjodhi Fjolla Morina?, Olti zgjodhi Fjolla Morinë duke thënë se ajo vet është pushtet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here