Familja Kadriaj dhe Ademaj në Pejë janë pajtuar sot, nën ndërmjetësimin e kryetarit të AAK-së, Rmaush Haradinaj.

Astrit Ademaj dhe Blerand Kadrijaj kishin mbetur të vdekur pas një incidenti me armë zjarri shtatorin e vitit të kaluar, derisa i plagosur kishte mbetur vëllai i Astrit Ademajt.

Ademaj ishte kandidat i Partisë Demokratike të Kosovës për zgjedhjet e 17 shtatorit, ndërsa Blerand Kadriaj ishte ish-kandidat i PDK-së për komunën e Deçanit. “Pajtimi”, shkroi Ramush Haradinaj në video-incizimin e publikuar nga ky rast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here