Luftime të ashpër po zhvillohen në qytetet e Ukrainës. Ushtria ruse ka hasur në rezistencë të fortë të ushtrisë ukrainase.

Në shumë video që po qarkullojnë në rrjetet sociale shihen tanke të shkaërrura dhe ushtarë rusë të eleminuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here