Në kuadër të Klinikës së Kirurgjisë Abdominale është kryer një operacion i ndërlikuar, për herë të parë në kuadër të QKUK-së, tek një paciente e moshës 21 vjeçare.

Për shkak të çrregullimeve abdominal, të lindura me to, pacientja e kishte kryer jashtëqitjen përmes organit gjenital. Operacioni është kryer me sukses nga mjekët kirurgë, bashkë me anesteziologë dhe pjesën tjetër të ekipës operatore, gjersa pacienti është në gjendje stabile shëndetësore.”, u than ë njoftimin e QKUK-së,

Po ashtu është theksuar se ky intervenim është i rrallë edhe në qendrat e specializuara botërore, sepse zakonisht këto problem trajtohen kur pacienti është foshnje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here