Me 20 vota për, asnjë kundër dhe 18 fletëvotime të papërdorura, gjatë së hënës është shkarkuar kryetarja e cila kishte mandat dyvjeçar.

Kjo seancë e jashtëzakonshme ishte e ftuar nga kryetari i Kuvendit Komunal, Sami Salihu. Në takimin që u mbajt mëngjesin e sotëm me përfaqësuesit e Luginës, kryeministri Albin Kurti ka thënë që nuk duhet mbështetur tentimet për acarim të shqiptarëve me njëri-tjetrin, duke mos mbështetur shkarkimin e Ardita Sinanit.

Sot, Sinani ishte në takim me kryeministrin e Kosovës Albin Kurti ku mori edhe mbështetje nga ky i fundit. Kurti në këtë takim tha se pas shtypjes e diskriminimit që po u bëhet shqiptarëve, nuk duhet të mbështeten tentimet për acarim me njëri-tjetrin, siç është edhe rrëzimi i kryetares, Ardita Sinani.

“Pas shtypjes e diskriminimit që po u bëhet shqiptarëve nuk duhet mbështetur tentimet për acarim të shqiptarëve me njëri-tjetrin, pjesë e së cilës është edhe synimi për ta rrëzuar kryetaren e Preshevës, znj.Ardita Sinani.”, tha Kurti. Por, pavarësisht kësaj, ajo është shkarkuar sot nga ky post.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here