Një mjek popullor nga Kosova ka treguar një storie aq interesante sa edhe vështirë të besueshme.

Ai tregon se si e ka shëruar një zviceran nga moerthi, e që sipas tij “as mjekët nuk kanë mundur ta bëjnë”. Ai shton tutje se atij i ishin kërkuar 200 mijë euro për shërim.

“200 mijë frangë janë shumë. E kam marrrë barin edhe dhe kam mbaruar dhe i kam shkuar nëpër shitore. E kam mbaruar. Më ka thënë duahn a pin, i thash jo nuk e dhezi. Për cfare e ki, i thashë për sallatë. Shkova në spital dhe më tha ku i ke marrë paret“, tregon ai pak a shumë ngjarjen për të cilën lë shumë fakte pa treguar, sic është zakoni në tregimin e këtyre historive mesatare popullore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here