Një zyrtar policor i cili po udhëtonte me familjen, me veturë civile, nga Gjakova për në Pejë është ballafaquar dje me dy të rinj, të cilët ia bllokuan qarkullimin teksa i njëjti po lëvizte në rrugën me nr. “Dëshmorët e Hereqit”. Sinjali ka mësuar se si u terrorizua familja, kur policit i dolën parapara dy persona, të cilët e kanosën seriozisht.

Prokurorisë kanë bërë të ditur se motivi i   karcënimit   të   zyrtarit policore dyshohet të jetë hetimi i disa rasteve, në të cilat  ka  qenë  i përfshirë njëri nga personat e dyshuar.Siç merr vesh  Sinjali,   njëri nga të dyshuarit iu kishte drejtuar zyrtarit policor me fjalët “E di  se mirë kush je”, teksa personi tjetër i kishte thënë se “Hajt se ke me pa ti, s’ki me ma honger, mirëpo qenke me familje,  shihemi  herë shpej tjetër”.Me të mbaruar ‘punën’ e tyre, dy të dyshuarit janë larguar me motoçikletë në një drejtim të panjohur dhe ende nuk janë kapur.

Sipas burimeve të Sinjalit, njëri prej tyre ka pasur edhe më parë probleme me ligjin, pasi është person i njohur për Policinë dhe pikërisht kjo ka qenë arsyeja pse në shenjë hakmarrjeje, e kërcënoi policin, në pikë të ditës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here