Home ShowBiz Pse mund të qani gjatë seksit?

Pse mund të qani gjatë seksit?

Për shumë njerëz, seksi është një akt shumë emocional. Kur bëni seks, mund të zbuloni se përjetoni shumë emocione, nga kënaqësia në gëzim. Disa njerëz madje mund të pushtohen aq shumë nga ndjenjat saqë fillojnë të qajnë.

Gjëja e parë që duhet të dini nëse e keni gjetur veten ndonjëherë në atë situatë është se është krejtësisht normale në shumicën e rasteve. Ndërsa mund të ndihet mesatarisht e sikletshme, zakonisht nuk është asgjë për t’u shqetësuar. Kjo ndihmon për të kuptuar pse ndodhi dhe çfarë mund të bëni për të parandaluar që të ndodhë përsëri.

Më poshtë mund ta kuptoni pse mund të qani gjatë seksit dhe çfarë të bëni pasi të ndodhë kjo:

Pse mund të qani gjatë seksit

Nëse keni qarë ndonjëherë gjatë seksit, pyetja e menjëhershme që do t’i bëni vetes është “Pse?” sidomos nëse duket sikur lotët kanë dalë nga hiçi. Ndërsa e qara është më së shpeshti e lidhur me trishtimin, shumë emocione mund t’ju bëjnë të qani, nga lumturia në zhgënjim.

Jeni në dhimbje të padëshiruar

Jeni të trishtuar ose në depresion

Ju jeni të lumtur

Keni turp të bëni seks

Ju sapo keni kaluar një orgazëm

Ndiheni të mbingarkuar

Ju po përballeni me trauma të pazgjidhura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here