“Putini është vrasës” – por a e dini çfarë thotë Vuçiq për deklaratën e Presidentit Biden

Aleksandër Vuçiq ka komentuar deklaratën e presidentit amerikan Joe Biden se presidenti rus Vladimir Putin është një ‘vrasës’.

“Ne jemi një vend i vogël që të ndërhyjmë në raportet mes superfuqive. Ne kemi raporte shumë të mira me Shtetet e Bashkuara dhe me Rusinë. Përkundër të tjerëve, ne nuk kemi turp që kemi raporte të mira me presidentin Putin dhe kemi bashkëpunim shumë të mirë dhe do ta kemi për të ardhmen e Serbisë”, ka thënë Vuçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *