Në moshën 37-vjeçare, Cristiano Ronaldo i Manchester United ka ende një fizik të lakmueshëm, diçka që i ka tërhequr atij pjesën e tij të vëmendjes.

Ish-ylli i Real Madridit mesa duket ka adoptuar një rutinë të re për të ruajtur rininë e tij të përjetshme. Ndërsa pjesa më e madhe e meritave për fizikun mund t’i atribuohet dietës së tij, regjimit të stërvitjeve dhe gjenetikës së shkëlqyer, prekjet dhe përparimet e reja në kirurgji gjithashtu i lejojnë atij të mbajë muskujt e tij të shëndetshëm dhe të rinj.

Pse Cristiano Ronaldo injekton penisin e tij me Botox?

Nuk është sekret që Ronaldo është një adhurues i operacioneve kozmetike. Botox-i është padyshim aleati më i madh i portugezit: ndërsa fytyra e tij tashmë i është nënshtruar disa trajtimeve, nuk është e vetmja pjesë e trupit që ka marrë një injeksion botox.

Sipas La Razon, Ronaldo ka bërë injeksione botox edhe në pjesët intime, më saktë në penis. Qëllimi i këtyre injeksioneve është të rrisë trashësinë e penisit me një, dy ose tre centimetra dhe mund të zgjasë deri në dy vjet, është i kthyeshëm dhe nuk kërkon qepje, megjithëse nuk është një trajtim që garantohet të funksionojë.

Është gjithashtu një praktikë që përdorin shumë aktorë porno, për ta bërë penisin e tyre të duket shumë më i madh në skena. Ajo rrit kënaqësinë e personit që bën Botox dhe partneres së tij, në këtë rast Georgina Rodriguez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here